Παναγιώτης Χριστάκης: Με πίστη και προσευχή ξεπερνιούνται όλες οι δυσκολίες (ΦΩΤΟ)

Δέκα ερωτήσεις αναζητούν δέκα σύντομες απαντήσεις.

 Πρόσωπα της Θεσσαλονίκης, από όλους τους χώρους, μοιράζονται με τους αναγνώστες της εφημερίδας «Karfitsa» πτυχές της ζωής τους και αδημοσίευτες φωτογραφίες σε μια διαφορετική – μίνι συνέντευξη.

Ο Παναγιώτης Χριστάκης είναι Θεσσαλονικιός από κούνια, με καταγωγή από το ιστορικό νησί της ‘Ιμβρου. Από μικρός ασχολείται με την κολύμβηση με επιτυχίες σε Παραολυμπιακούς, Παγκόσμιους, Ευρωπαϊκούς και Πανελλήνιους αγώνες. Τώρα, αποφάσισε να «βουτήξει» στα νερά της αυτοδιοίκησης και συμπορεύεται με τον Στέλιο Αγγελούδη. Τί τον οδήγησε στην απόφαση αυτή; Η αγάπη για την πόλη και τα προβλήματα των ανθρώπων με αναπηρία.

 

Πώς είναι μία ζωή μέσα στις πισίνες;

 

Πισίνα… ο προσωπικός τόπος & χρόνος που βγάζεις το δυναμισμό και την θέληση για την επίτευξη των προσωπικών σου στόχων!

 

Η κολύμβηση βοηθάει και στη ψυχολογία;

 

H κολύμβηση δεν βοηθάει… ΕΙΝΑΙ η ψυχολογία! Εκτόνωση, πείσμα, θέληση για το στόχο!

 

Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με…

 

Θέληση.. Συνεχόμενη προσπάθεια.. και ακατάπαυστο αγώνα! Ο Άνθρωπος με την πίστη και την προσευχή ξεπερνά όλες τις δυσκολίες!

Κάθε μετάλλιο ήταν για εσάς…

 

Μια ξεχωριστή εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη καρδιά και στο μυαλό μου γιατί κάθε 30-90 δευτερόλεπτα κούρσας ισοδυναμούν με τον προσωπικό αγώνα ολόκληρης της χρονιάς!


Ποια στιγμή δεν θα ξεχάσετε ποτέ;

 

Τις δύο συμμετοχές μου στις ολυμπιακές λαμπαδηδρομίες (2018 pyeongChang & 2020 Τόκιο) & τις δύο συμμετοχές μου στους παραολυμπιακούς αγώνες (Ρίο 2016 & Τόκιο 2020). Η ευχή που έλαβα από τον Ίμβριο Οικουμενικό πατριάρχη κκ Βαρθολομαίο.

 

Τώρα «βουτάτε» στην Αυτοδιοίκηση ως υποψήφιος με τον Στ.Αγγελούδη…

 

«Βουτάω» σε καθαρά νερά και όπως πάντα η επιτυχία μου σε αυτά είναι δεδομένη! Ο Στέλιος Αγγελούδης είναι η επόμενη καθαρή και επιτυχημένη ημέρα για την πόλη μας! Είπα το «ναι» στον Στέλιο και στην «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη» γιατί και οι δύο προερχόμαστε από τον αθλητικό χώρο


Τί σας ενοχλεί στη Θεσσαλονίκη;

 

Εγκατάλειψη των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας, μη φιλικά προσβάσιμη καθημερινότητα στα άτομα με αναπηρία, μια πόλη βρόμικη.


Εάν μπορούσατε να λύσετε δύο προβλήματα, ποια θα ήταν;

 

Την προσβασιμότητα με την ευρύτερη έννοια της… Parking αυτοκινήτων & δικύκλων σε κέντρο και γειτονιές, προσβασιμότητα ανθρώπων με αναπηρίες και την ελεύθερη κίνηση του πολίτη στη πόλη του δίχως εμπόδια και δυσκολίες!

Οικογένεια και φίλοι… πόσο τους συμβουλεύεστε;

 

Η οικογένεια και οι αληθινοί φίλοι είναι σίγουρα ένας γνώμονας για σωστές αποφάσεις και βήματα!


Φράση που λέτε συχνά;

 

«Σίγουρα θα πετύχει» , «Θα φανεί στο αποτέλεσμα».

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *